COVM Eindhoven
houdt grip op geluid

COVM Eindhoven

Vliegbasis Eindhoven en Eindhoven Airport zijn samen goed voor vele duizenden vliegbewegingen per jaar op de militaire luchthaven. Hoewel Vliegbasis Eindhoven en Eindhoven Airport er alles aan doen om de overlast te beperken, is er soms toch sprake van geluidhinder.

De Commissie Overleg  & Voorlichting Millieuhygiëne Vliegbasis Eindhoven (COVM Eindhoven) is het overlegplatform voor omwonenden, overheden, belangenverenigingen en medegebruikers van de Vliegbasis Eindhoven. De commissie stelt adviezen op met betrekking tot geluidhinder. Ook houdt de commissie scherp in de gaten of er bepaalde trends waarneembaar zijn. Zo houden wij grip op geluid.

Klachten
U kunt via de Commissie Overleg & Voorlichting Millieuhygiëne Vliegbasis Eindhoven geen klachten indienen. Heeft u een klacht? Neem dan contact op met de afdeling voorlichting van de Vliegbasis Eindhoven, tel. 040 - 289 6133 of 040 - 289 6144. U kunt ook het
online klachtenformulier
gebruiken of uw klacht indienen op www.samenopdehoogte.nl

 

 

Nieuws

06.02.2017 Rapportage geluidhinder 3e en 4e kwartaal 2016 is gepubliceerd. Kijk onder de knop 'stukken' aan de linkerzijde van deze site.

Meer

22.12.2016 Vergaderdata 2017

De openbare vergaderingen van de COVM-Eindhoven vinden plaats op donderdag 6 april (vanaf 18:00, locatie nog onbekend) en op donderdag 14 september (vanaf 18:00, locatie Vliegbasis Eindhoven). U bent van harte welkom, graag tot dan! Meer

Meer nieuws

Luchtvaartnieuws

  • Logo Defensie
  • Logo EHV
  • Logo eindhoven
  • Logo eindhovenairport
  • Logo veldhoven